Vācijā patvēruma meklētājs no Sīrijas ar mačeti nogalina grūtnieci

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vācijas dienvidrietumos svētdien kāds sīrietis ar mačeti nogalinājis grūtnieci un ievainojis vēl divus cilvēkus, pavēstīja policija. Policija noziedznieku ir arestējusi. Reitlingenas policija apstiprinājusi, ka uzbrucējs ir patvēruma meklētājs no Sīrijas un policijai iepriekš bijis zināms.

Pēc policijas sniegtajām ziņām, 21 gadu vecais sīrietis, kuram izcēlies konflikts ar sievieti, kas bijusi bērna gaidībās, ar mačeti viņu nodūris un ievainojis vēl divus cilvēkus.

Incidents noticis Bādenes - Virtembergas federālās zemes Reitlingenes pilsētā.

«Viņš bija pilnigi kā bez prāta,» laikrakstam «Bild» teicis kāds aculiecinieks.

«Bild» vēsta, ka viens no sadurtajiem ir 21 gadu vecais Fatihs D.

Savukārt 22 gadus vecais Alpers K., kura tēvam pieder kebabnīca, kas atrodas līdzās incidenta vietai, ar savu vieglo automašīnu BMW notriecis uzbrucēju, lai nepieļautu, ka viņš uzbrūk vēl citiem cilvēkiem, un pēc tam uzbrucēju aizturējusi policija, ziņo «Bild».

Policija paziņojusi, ka neuzskata šo incidentu par teroraktu.

Slepkava jau iepriekš izdarījis kriminālpārkāpumus, uzbrūkot cilvēkiem.

Tikmēr Reitlingenas policijas preses relīzē pausta piesardzīga pārliecība, ka «uzbrucējs ir «vienpatis» un pašlaik nekāds apdraudējums Reitlingenas iedzīvotājiem nav paredzams.»

Reitlingenas policijas preses relīze (vācu valodā)

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu