Ukrainā aizturēts Janukoviča bijušais līdzgaitnieks Jefremovs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ukraina sestdien paziņojusi, ka aizturēts viens no gāztā prokrieviskā prezidenta Viktora Janukoviča līdzgaitniekiem, kas apsūdzēts valsts teritoriālās nedalāmības graušanā.

Tiesībsargāšanas iestādes aizturējušas Oleksandru Jefremovu un izvirzījušas viņam apsūdzības par «Ukrainas teritoriālās nedalāmības apdraudēšanu», sociālās saziņas vietnē «Facebook» pavēstījis ģenerālprokurors Jurijs Lucenko.

Ukraiņu mediji ziņo, ka Jefremovs, kas iepriekš vadījis Janukoviča izveidotās Reģionu partijas frakciju parlamentā, aizturēts Kijevas lidostā brīdī, kad viņš gatavojies doties uz Austriju.

Pirms ievēlēšanas parlamentā Jefremovs bijis Luhanskas apgabala gubernators. Šo apgabalu 2014.gadā ar Krievijas militāro atbalstu savā kontrolē sagrāba Maskavas apbruņotās teroristu bandas, kas pasludināja tā dēvēto Luhanskas tautas republiku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu