Apšaudē Teksasā viens bojāgājušais un vairāki ievainotie

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Apšaudēs Ostinā, ASV Teksasas štatā, svētdien nogalināts viens cilvēks un četri ievainoti, paziņojuši avārijas dienesti. Nogalinātā ir kāda jauna sieviete.

Abas apšaudes notikušas Ostinas izklaides rajonā.

Policija apstiprināja, ka šaušana notikusi divās atsevišķās vietās, un apliecināja, ka abi incidenti pakļauti kontrolei.

Viena no apšaudēm sākusies bārā, kā strīds starp vairākiem cilvēkiem, no kuriem viens pēc tam sācis šaut pūlī.

Apšaudē tika nogalināta jauna sieviete un vēl trīs citas sievietes ievainotas. Telekanāls CNN ziņoja, ka nogalinātā bijusi aptuveni 30 gadus veca, bet britu raidorganizācija BBC ziņoja, ka mirusī bijusi aptuveni 20 gadus veca.

Šāvējam izdevies aizbēgt un policija viņu meklē.

Otrs incidents noticis tikai pāris kvartālus tālāk no pirmās apšaudes vietas.

Šāvieni atskanēja autostāvvietā. Policija ziņoja, ka tas bijis uzbrukums, kurā ievainots kāds 20 gadus vecs vīrietis. Policija uzskata, ka cietušais bijis tas, kurš šāvis.

Fakts, ka abas apšaudes notika netālu un teju vienā laikā, sākotnēji vedināja policiju domāt, ka runa ir par gadījumu ar aktīvu šāvēju, kas uzdarbojas vairākās vietās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu