«The New York Post» vāku divas dienas pēc kārtas rotā Melānijas Trampas kailfoto

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Laikraksts «The New York Post» pirmdien uz vāka publicējis ASV Republikāņu partijas Baltā nama pretendenta Donalda Trampa sievas kailfoto.

Laikraksts šādi rīkojas jau otro dienu pēc kārtas, izpelnoties kritiku sociālajos medijos un pārmetumus sieviešu nīšanā.

Mediju magnātam Rūpertam Mērdokam piederošais laikraksts publicējis Melānijas Trampas fotogrāfiju jaunībā, kad viņa vēl strādāja par modeli.

Uz pirmdienas numura vāka Trampa dzīvesbiedre redzama kaila gultā, apskaujoties ar citu sievieti, bet svētdienas numura vāku rotāja Melānijas kailfoto, kurā viņas krūtis piesegtas ar zvaigznēm.

Trampa padomnieks svētdien intervijā telekanālam CNN noraidīja šī gadījuma nozīmīgumu, paziņojot, ka te nav par ko kaunēties. Viņš uzsvēra, ka Melānija Trampa vienkārši ir skaista sieviete.

Abas «The New York Post» publicētās fotogrāfijas uzņemtas 1995.gadā, kad Slovēnijā dzimušajai Melānijai bija 25 gadi. Tolaik viņa strādāja par modeli un vēl nebija satikusi Trampu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu