Foto: Krievu meitenes pārdrošība stindzina asinis..

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/angela_nikolau

Krievu meitene Angela Nikolava sociālajos tīklos un ārvalstu mediju publikācijās iemantojusi neparastu slavu. Tai par iemeslu kalpojusi viņas savdabīgā aizraušanās rāpties augstās un bīstamās vietās, lai uzņemtu foto pašportretus jeb tā dēvētos selfijus.

Bīstamo hobiju iemīļojis arī Angelas draugs, un kopā viņi rāpjas tiltu smailēs, debesskrāpjos, celtniecības konstrukcijās, komunikācijas torņos un citās augstās vietās.

Pāra nesenākais kāpiens bija augstceltnes būvdarbu vieta Ķīnā, kur abi uzrāpās ceļamkrāna virsotnē 640 metru augstumā. Tāpat viņi Ķīnā uzrāpušies tilta smailē Honkongā, kur paveikto iemūžināja pašbildē ar īpaši garu «selfiju» uzņemšanas kātu.

Foto: instagram.com/angela_nikolau

Meitenei vietnē «Instagram» ir simtiem tūkstoši sekotāju, kurus jaunā dāma regulāri brīdina ko tamlīdzīgu neatkārtot. «Jūs varat savainoties, tikt arestēti vai sodīti,» uzsver Angela.

Foto: instagram.com/angela_nikolau

23 gadus vecā Angela savā «Instagram» profilā sevi dēvē par «jumiķi», ar ko esot jāsaprot tieši rāpšanās jumtos, nevis to labošana vai konstruēšana. Tāpat viņa uzsver, ka aizraujas ar fotografēšanu, ko apguvusi pašmācības ceļā.

Foto: instagram.com/angela_nikolau

Pasaules mediji publikācijās par Angelas piedzīvojumiem uzsver, ka

tamlīdzīga kāpelēšana var būt potenciāli nāvējoša. To atgādina arī TVNET - skaista bilde nav tavas dzīvības vērta!
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu