Urugvajā atrod noslepkavotu vācu sektas līderi

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Urugvajā ir atrasts noslepkavots vācu sektas līderis, kurš bija apsūdzēts seksuālos noziegumos, otrdien ziņoja vietējie mediji.

61 gadu vecā vīrieša līķis tika atrasts svētdien pludmalē Urugvajas dienvidu pilsētā Laflorestā. Tas tika identificēts otrdien, ziņoja laikraksts «El Pais».

Atrastais vīrietis bija saslēgts rokudzelžos, ar plastikāta maisiņā iebāztu galvu un sasietām kājām, paziņoja tiesnesis.

Vācijas Ziemeļreinas-Vestfālenes federālās zemes varas iestādes pērn aicināja Urugvaju izdot sektas «Gaišā oāze» bijušo vadītāju un viņa sievu.

Prokurori Vācijas pilsētā Detmoldā paziņoja, ka šis vīrietis 1994.gadā bija vairākkārt izvarojis un citādi seksuāli izmantojis 13 gadus vecu meiteni. Viņa sieva tika apsūdzēta kā šo noziegumu līdzdalībniece.

Urugvajas varas iestādes atteicās šo pāri izdot, jo saskaņā ar šīs valsts likumiem bija iestājies noilgums viņiem inkriminētajiem noziegumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu