Itālijas tiesa liek nepilngadīgas prostitūtas klientam nopirkt viņai grāmatas par sievietes cieņu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Romas tiesa piektdien piespriedusi neparastu sodu nepilngadīgas prostitūtas klientam, liekot viņam nopirkt viņai grāmatas par sievietes cieņu, vēsta Itālijas mediji.

Papildus divu gadu cietumsodam 35 gadus vecajam vīrietim 15 gadus vecajai prostitūtai jānopērk 30 grāmatas, ieskaitot Virdžīnijas Vulfas noveles, Annas Frankas dienasgrāmatu, Emīlijas Dikinsones poēmas, kā arī divas filmas par feminisma tēmu.

Tiesas lēmums seko 2013.gadā sāktai izmeklēšanai par Romas prostitūcijas tīklu, kurā bagātajā Parioli piepilsētā strādāja divas 14 un 15 gadus vecas meitenes.

Pusaudzes prostitūcijā tika ievilinātas ar naudu, kuru viņas izmantoja, lai «pirktu jaunas drēbes un jaunākos mobilos tālruņus», vēsta itāļu mediji.

«Spriedums liek domāt, ka tiesnesis lēmis par labu līdzeklim, kas palīdzētu jaunajai meitenei saprast, ka patiesais kaitējums viņai ir kaitējums viņas kā sievietes cieņai,» raksta avīze «Corriere della Sera».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu