«Air France» lidmašīna pār mežu izgāzusi desmitiem tonnu degvielas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aviokompānijas «Air France» pasažieru lidmašīna pāri Francijas pilsētiņas Fontenblo mežiem izgāzusi vairākus desmitus tonnu degvielas. Pilsētas mērs ir šokēts par notikušo, jo Fontenblo mežs ir iecienīts tūrisma apskates objekts, vēsta «The Local».

Lidmašīna bija tikko pacēlusies no lidostas Parīzē, kad piedzīvoja tehniskas problēmas. Lai veiktu ārkārtas nosēšanos, lidaparātam vajadzējis atbrīvoties no vairākiem desmitiem tonnu degvielas.

Pirms nolaišanās Šarla de Golla lidostā milzīgo degvielas daudzumu lidaparāts izgāza pāri Fontenblo mežiem, kas pazīstami kā tūristu un vietējo iecienīts pārgājienu objekts.

Nelielās pilsētiņas mērs neslēpa savu sašutumu, notikušo komentējot sociālajos tīklos: «Tas ir briesmīgi, ka šādas darbības ir atļautas. Fontenblo mežu ik gadu apmeklē desmitiem miljoni cilvēku,» viņš rakstīja.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu