Britu pāris veikalā pirktos banānos atrod indīgus zirnekļus, kas izraisa sāpīgu erekciju vai nāvi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kādai ģimenei Lielbritānijā ir nācies dezinficēt savu mājokli, kad viņu mājās parādījās nāvējošu zirnekļu invāzija, ziņo BBC. Zirnekļi mājā esot ienesti ar vietējā lielveikalā «Asda» nopirktiem banāniem. Šo Brazīlijā mītošo zirnekļu kodiens ir indīgs un var izraisīt sāpīgu, vairākas stundas ilgu erekciju vai pat nāvi.

Lesteras pilsētas iedzīvotājs Ešlijs Gambls intervijā «The Sun» apgalvoja, ka vairāki desmiti indīgo rāpuļu izlīduši no kokona banānu ķekarā.

Tiek uzskatīts, ka šie ir Brazīlijas zirnekļi, kuru kodiens izraisa ļoti sāpīgu un ilgstošu erekciju un reizēm pat nāvi. Gambls norāda, ka drošības apsvērumu dēļ bija spiests savu ģimeni aizvest no mājas uz vairākām dienām.

Veikala «Asda» pārstāvis uzsver, ka šādi atgadījumi ir ļoti reti, un notiek izmeklēšana. «Visi banāni, ko mēs iepērkam, pirms ievešanas Lielbritānijā tiek mazgāti un apsmidzināti. Katrs ķekars tiek manuāli apskatīts, lai pārbaudītu to kvalitāti un izvairītos no šādiem gadījumiem,» viņš saka. «Mēs katru gadu pārdodam miljardu banānu, un iespējamība atrast zirnekli augļos ir ļoti maza, bet ik pa laikam ir kāds atgadījums,» nācās atzīt «Asda».

Lai likvidētu Gamblu ģimenes mājā brīvībā nonākušos zirnekļus, kaitēkļu iznīcinātāji gaisu mājā uzkarsēja līdz 60 °C, kā arī izmantoja citas metodes. Pols Geils no kaitēkļu iznīcināšanas uzņēmuma atzīst, ka konkrēto Brazīlijas zirnekļu kodiens var pat nogalināt. «Šie zirnekļi ir pieraduši pie silta, mitra gaisa, tāpēc mēs māju piepildām ar karstu, sausu gaisu, kurā šie zirnekļi nespēj izdzīvot,» viņš skaidro.

Tikmēr Metjū Holdens no Notingemas Rāpuļu centra saka, ka konkrētās zirnekļu sugas inde izraisa «ļoti sāpīgu erekciju». Bet, tā kā nav neatkarīgas ekspertīzes par to, tieši kādas sugas zirnekļi Gamblu mājā atrasti, Holdens aicina iedzīvotājus nekrist panikā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu