Klintone apmierināta ar savu sniegumu debatēs

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TIMOTHY A. CLARY / AFP

ASV Demokrātu partijas Baltā nama kandidāte Hilarija Klintone otrdien žurnālistiem atzina, ka jūtas «pozitīvi» par savu sniegumu pirmajās televīzijas debašu cīņās pret republikāņu konkurentu Donaldu Trampu.

«Mums bija lielisks, lielisks laiks vakar vakarā, un man ir jāsaka - es biju saviļņota, ka varēju izklāstīt dažas no savām vidusšķiras ekonomiskās politikas nostādnēm un ģimenes atbalsta nostādnēm, par kurām es esmu runājusi daudz kampaņas gaitā, visiem skatītājiem, kas sekoja līdzi,» kampaņas lidmašīnā Klintone sacīja žurnālistiem.

Viņa no jauna uzsvēra, ka Trampa temperaments nav piemērots prezidenta amatam, un norādīja, ka viņš savā lielā mērā negatīvajā kampaņā atkārto nepatiesus apgalvojumus.

«Es esmu saviļņota par to, kur mēs šajā valstī atrodamies. Viņš izsakās slikti par Ameriku pie katras izdevības,» sacīja Klintone. «Viņš mūs apsaukā. Viņš mūs sauc par trešās pasaules valsti. Viņš runā ļoti drausmīgos un tumšos jēdzienos.»

«Tāda Amerika nav. Ziniet, mēs esam vislabākie problēmu atrisinātāji pasaulē, mūsu dažādība ir spēks,» uzsvēra Klintone.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu