Debašu organizatori: Ar Trampa mikrofonu bija «problēmas»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pēc pirmdien notikušajām televīzijas debatēm ar demokrātu Baltā nama kandidāti Hilariju Klintoni republikāņu kandidāts Donalds Tramps sūdzējās par savu mikrofonu, un piektdien debašu organizētāji atzina, ka ar Trampa mikrofonu patiešām bijušas problēmas.

«Pirmo debašu laikā bija problēmas ar Donalda Trampa audio, kas ietekmēja skaņas līmenī zālē,» savā interneta vietnē paziņoja Prezidenta debašu komisija, nesniedzot plašākus komentārus.

Debašu organizatori neko neminēja par iespējamām problēmām, kas būtu ietekmējušas skaņu televīzijā, kur debates noskatījās 84 miljoni cilvēku tikai ASV vien.

Tādā veidā komisija apstiprināja republikāņu kandidāta izteikumus par mikrofona kvalitāti, lai arī sākotnēji viņa teikto daudzi uztvēra ar izsmieklu un neticību.

«Viņi man iedeva bojātu mikrofonu. Vai jūs to pamanījāt (..) vai tas bija apzināti?» pēc debatēm viņš jautāja reportieriem.

Nav īsti skaidrs, cik nozīmīgas tehniskās problēmas ir bijušas. Vairākos telekanālos pārraidītajās debatēs Trampa teiktais visu laiku bija dzirdams, lai arī vairākas reizes bija dzirdama neliela atbalss.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu