Tramps sola atzīt skaidrus vēlēšanu rezultātus

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MANDEL NGAN / AFP

ASV prezidenta amata kandidāts no Republikāņu partijas Donalds Tramps ceturtdien paziņoja, ka pieņems skaidrus prezidenta vēlēšanu rezultātus.

«Es vēlos apsolīt visiem maniem vēlētājiem un atbalstītājiem un visiem ASV cilvēkiem, kas es pilnībā pieņemšu šo dižo un vēsturisko prezidenta vēlēšanu rezultātus,» pasākumā Ohaio pavēstīja Tramps. «Ja es uzvarēšu.»

Taču pēc tam Tramps piebilda: «Es pieņemšu skaidrus vēlēšanu rezultātus, taču es arī saglabāšu savas tiesības apstrīdēt un vērsties tiesā apšaubāma rezultāta gadījumā.»

Kā ziņots, Tramps trešdien pēdējās priekšvēlēšanu debatēs ar savu sāncensi no Demokrātu partijas Hilariju Klintoni atteicās paziņot, ka viņš ir gatavs atzīt savu zaudējumu nākammēnes paredzētajās vēlēšanās gadījumā, ja Klintone uzvarēs.

«Es jums tad pateikšu,» atbildot uz debašu vadītāja jautājumu, vai viņš būs gatavs atzīt savu sakāvi, ja vēlēšanās zaudēs, teica Tramps.

Uz debašu vadītāja lūgumu precizēt savu nostāju Tramps atteica: «Es saglabāšu jums intrigu, labi?»

Klintone viņa nostāju nekavējoties raksturoja kā «šausminošu».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu