Londonas lidostā pēc «ķīmiska incidenta» 26 cilvēkiem sniegta medicīniskā palīdzība

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA / EPA

Vairāki simti pasažieru un darbinieku piektdien tika evakuēti no Londonas pilsētas lidostas pēc tam, kad tajā piedzīvots ķīmisks incidents, pēc kura 26 cilvēkiem tika sniegta medicīniskā palīdzība.

«Mēs notikuma vietā sniedzam palīdzību 26 cilvēkiem, kuriem radušās grūtības ar elpošanu,» paziņoja Londonas Ātrās palīdzības dienests, piebilstot, ka divi cilvēki nogādāti slimnīcā.

Dienests informēja, ka ugunsdzēsēji un policisti divas reizes aizsargtērpos pārbaudījuši lidostu, kas lielākoties apkalpo biznesa ceļotājus un tuvos avioreisus.

«Ēka tika izvēdināta, pārmeklēta un atzīta par drošu,» pavēstīja Ugunsdzēsības dienests, piebilstot, ka pārbaudē nav konstatēti nekādi «paaugstināti rādījumi».

Ugunsdzēsības dienests informēja, ka reaģējis uz ziņojumiem par «ķīmisku incidentu», tomēr neatklāja tā cēloni.

«Apmēram 500 pasažieru un darbinieku tika evakuēti un ir ziņas par pasažieriem, kuri jūtas neveseli,» pirms tam paziņoja dienests.

Piektdien lidosta uz laiku pārtrauca izejošos un ienākošos reisus, vēlāk tos atsākot.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu