Atvēries pasaulē pirmais «paģiru bārs»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amsterdamā durvis vēris pasaulē, iespējams, pirmais «paģiru bārs», kur doties nākamajā dienā pēc pamatīgas nakts uzdzīves. Šajā iestādē varēšot atrast visu, kas grūtajā nākamajā rītā nepieciešams: ērtas gultas, skābekļa bāru, televīziju un gardas uzkodas.

Bāra saimnieki sola, ka pirms ienākšanas tiks analizēta katra apmeklētāja izelpa, lai noteiktu, kas tieši iepriekšējā dienā dzerts.

Pie alkohola, lai «salāpītos» jeb paģiras remdētu ar kādu mēriņu, bārā gan tikt nevarēšot. Tomēr apmeklētāji var gulšņāt ērtos zviļņos, skatoties iecienītākos seriālus un baudot gardas uzkodas un vitamīnu kokteiļus.

Lai veicinātu paģiru mocīto atlabšanu, bārā ir ļoti daudz zaļo augu, kas ražo skābekli. Taču, ja ar to ir par maz, var doties uz īpašo «skābekļa bāru» un tīra skābekļa devu ieelpot no īpaša aparāta.

«Lielākā daļa cilvēku piekritīs, ka nākamā diena pēc lieliskas nakts var būt diezgan grūta. Lai tiktu paģirām pāri, ir vien dažas pārbaudītas lietas, kas nepieciešamas: labs matracis, labs ēdiens, izklaides un smiekli, kā arī liels daudzums vitamīnu. «Hangover Bar» visas šīs lietas var atrast vienkopus,» saka Joeps Verbuns, viens no bāra atvēršanas idejiskajiem autoriem.

Neparastais bārs gan nav pieejams apmeklētājiem, kuri mīl ballēties arī nedēļas vidū, jo tā darba laiks ir no piektdienas plkst.10 līdz svētdienas plkst.18.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu