ASV viceprezidenta kandidāta Pensa lidmašīna noslīdējusi no skrejceļa Ņujorkas lidostā

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV viceprezidenta kandidāta no Republikāņu partijas Maika Pensa kampaņas lidmašīna ceturtdienas vakarā noslīdēja no skrejceļa pēc nolaišanās Ņujorkas Lagvardijas lidostā, bet šajā incidentā neviens nav ievainots, paziņoja Pensa vēlēšanu kampaņa.

«Mēs varējām sajust, ka lidmašīna noslīdēja no skrejceļa, un tad tā ļoti asi apstājās,» telekanālam CNN paziņoja tā producente Elizabete Landersa, kas bija šajā lidmašīnā.

«Gubernatoram un visiem cilvēkiem lidmašīnā viss ir kārtībā,» sacīja Landersa, runājot par Pensu, kurš ir Indianas štata gubernators.

Lidmašīna «Boeing 737» pilnībā noslīdēja no skrejceļa zālē blakus tam, piebilda CNN producente. Viņa pastāstīja, ka uz lidmašīnas korpusa ir redzami dubļi un zāles kumšķi, bet uz skrejceļa ir dziļas sliedes.

Videomateriālā drīz pēc šī incidenta bija redzams, ka lidostā līst lietus. Penss sarokojās un pozēja fotogrāfijām ar palīdzības sniedzējiem, kas bija ieradušies notikuma vietā.

Republikāņu prezidenta kandidāts Donalds Tramps, kurš piedalījās vēlēšanu kampaņas pasākumos Ohaio štatā, pēc šī incidenta piezvanīja Pensam, pastāstīja Trampa preses sekretāre Stefānija Grišema.

«Viņš sazinājās ar gubernatoru Pensu un ir ļoti priecīgs, ka visi, kas bija šajā lidmašīnā, ir neskarti,» sacīja Grišema.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu