Meitene nonāk pamatīgā ķezā: viņas mašīna kailfoto uzņemšanas laikā taranē policijas auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nopietnas nepatikšanas likuma priekšā ASV sanākušas, kādai 19 gadus vecai studentei, kuras mašīna ietriekusies policijas automašīnā. Pie tam šis incidents noticis brīdī, kad meitene gribēja uzņemt pašbildi jeb tā dēvēto selfiju, kurā redzama atkailināta viņas ķermeņa augšdaļa, raksta «The Guardian».

Kad policija pēc avārijas pārmeklēja studentes auto, jau tā nopietnajām apsūdzībām piepulcējās vēl viena: viņas auto krūžu turētājā atradās pudele vīna.

Sadursme notika trešdien netālu no Teksasas universitātes, kas atrodas apmēram 160 kilometrus uz ziemeļrietumiem no Hjūstonas.

Trieciens bija pietiekoši spēcīgs, lai iedarbotos gaisa spilveni. Policija stāsta, ka Miranda Reidere pēc avārijas esot centusies uzvilkt atpakaļ blūzi, kad viņai tuvojās policists, kura mašīnu jaunā dāma bija sasitusi.

«Es viņai jautāju, kāpēc viņa nav pienācīgi apģērbusies, kamēr vada automašīnu, un viņa paskaidroja, ka, kamēr luksoforā dega sarkanā gaisma, centusies uzņemt bildi, lai nosūtītu to savam puisim,» savā liecībā raksta policists, kas veica arestu.

Jaunā sieviete arestēta, pastāvot aizdomām, ka viņa braukusi alkohola reibumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu