Īrijā par lietuvieša slepkavību aizturētā, iespējams, ir latviete

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Īrijā aizvadītajā diennaktī nodurts 40 gadus vecs lietuvietis. Par slepkavību nekavējoties aizturēta sieviete, kura, iespējams, ir no Latvijas, vēsta laikraksts «Herald».

Vīrietis ar nopietnām durtām brūcēm tika atrasts kādā dzīvoklī Rokrī neilgi pēc plkst.2.30. Notikuma vietā bija ieradušies mediķi, bet viņiem neizdevās glābt vīrieša dzīvību.

Policisti aptaujāja apkaimes iedzīvotājus, meklējot slepkavības ieroci, kas, visticamāk, bijis liels virtuves nazis. Neilgi pēc notikušā tika aizturēta aptuveni 40 gadus veca sieviete, kura, iespējams, ir no Latvijas un pazina mirušo vīrieti.

Policijai zināms, ka, kaut arī vīrieša dzīves vieta reģistrēta Rokri, lietuvietis strādājis Dublinā. Sestdienas vakarā viņš Rokri piedalījies kādā pasākumā, kur pēc tam atrasts ar durtām brūcēm.

Vietējie iedzīvotāji bijuši šokā, jo vīrietis nodurts ļoti mierīgā pilsētas apkaimē, netālu no baznīcas. Pilsētā dzīvojošie austrumeiropieši mirušo raksturoja kā strādīgu, klusu un jauku cilvēku, kuram ļoti svarīga ir viņa ģimene.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu