Lietuvas autopārvadātāji Rietumeiropā veido atpūtas centrus saviem šoferiem

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Lietuvas lielākās starptautisko autokravu pārvadājumu kompānijas sākušas Rietumeiropā veidot atpūtas centrus saviem šoferiem, ņemot vērā vietu trūkumu publiskajos stāvlaukumos un stingrākās prasības, kas izvirzītas attiecībā uz autovadītāju atpūtas režīmu, raksta portāls «Vz.lt».

Pirmā šādu risinājumu izvēlējās uzņēmumu grupa «Girteka Logistics», bet pirms dažām nedēļām atpūtas centru Nīderlandē atklāja arī kravu pārvadājumu un ekspeditoru pakalpojumu grupa «Arijus». Saskaņā ar izdevuma rīcībā esošo informāciju šā centra iekārtošana izmaksājusi gandrīz 30 000 eiro.

Nākamā gada sākumā līdzīgu atpūtas centru šoferiem «Arijus» plāno atklāt Beļģijā, Genkas pilsētā, bet vēlāk tādu iecerēts izveidot arī Francijā.

Gan «Girteka Logistics», gan «Arijus» veidotajos atpūtas centros varēs apmesties tikai attiecīgās kompānijas darbinieki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu