«Tu-154» avārijas vietā atrastas jau 13 bojāgājušo mirstīgās atliekas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas Aizsardzības ministrijas lidmašīnas «Tu-154» avārijas vietā Melnajā jūrā atrastas vēl divu cilvēku mirstīgās atliekas, atsaucoties uz avotiem operatīvajos dienestos, vēsta ziņu aģentūra «RIA Novosti». Atrasto pasažieru skaits tādējādi sasniedz 13.

Pirmdien daļa avārijā bojā gājušo cilvēku mirstīgo atlieku jau nogādātas Maskavā, kur notiek ģenētiskās analīzes, lai identificētu atrastos bojāgājušos.

Jau ziņots, ka ūdenslīdēji no jūras izcēluši vairākus lidmašīnas «Tu-154» fragmentus. Atlūzas atrastas Melnās jūras dzelmē aptuveni 1700 metru no krasta. Vēl joprojām atbildīgajiem dienestiem nav izdevies atrast lidmašīnas «melnās kastes».

Krievijas Federālais drošības dienests, Kremlis un citas atbildīgās institūcijas paziņojušas, ka nav atklātas pazīmes notikušā saistībai ar teroraktu. Pamata versija ir tāda, ka lidmašīna avarēja svešķermeņu iekļūšanas dzinējā, nekvalitatīvas degvielas, pilota kļūmes vai tehniska defekta dēļ.

Jau vēstīts, ka Krievijas Aizsardzības ministrijas lidmašīna «Tu-154» ar 92 cilvēkiem svētdien avarēja dažas minūtes pēc pacelšanās Sočos. Ar to sagaidīt Jaungadu Sīrijā devās Krievijas armijas karavīri, Aleksandra Aleksandrova vārdā nosauktā Krievijas armijas dziesmu un deju ansambļa mākslinieki un žurnālisti.

Lidmašīna iegāzās Melnajā jūrā. Tiek uzskatīts, ka avārijā izdzīvojušo nav. Līdz šim ir atrastas 11 cilvēku mirstīgās atliekas un 154 ķermeņu daļas. Par notikušo ierosināta krimināllieta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu