Atrasta avarējušās Krievijas lidmašīnas «melnā kaste»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Akvalangisti, kas Melnajā jūrā strādā Krievijas Aizsardzības ministrijas lidmašīnas «Tu-154» avārijas vietā, atraduši vienu no divām lidmašīnas «melnajām kastēm», otrdien vēsta ziņu aģentūra TASS.

Tuvākajā laikā tiek plānota tās izcelšana no ūdens. Ziņu aģentūras sarunbiedrs arī apliecināja, ka ir atrastas vēl trīs bojāgājušo mirstīgās atliekas.

Iepriekš ziņu aģentūra «Interfax» vēstīja, ka ir atrasti jau 80 bojāgājušo līķi. Oficiāli šī informācija nav apstiprināta.

Lidmašīnas avārijas vietā turpinās meklēšanas darbi.

Jau vēstīts, ka Krievijas Aizsardzības ministrijas lidmašīna «Tu-154» ar 92 cilvēkiem svētdien avarēja dažas minūtes pēc izlidošanas no Sočiem. Ar to sagaidīt Jaungadu Sīrijā devās Krievijas armijas karavīri, Aleksandra Aleksandrova vārdā nosauktā Krievijas armijas dziesmu un deju ansambļa mākslinieki un žurnālisti.

Krievijas Federālais drošības dienests, Kremlis un citas atbildīgās institūcijas paziņojušas, ka nav atklātas pazīmes notikušā saistībai ar teroraktu. Pamata versija ir tāda, ka lidmašīna avarēja svešķermeņu iekļūšanas dzinējā, nekvalitatīvas degvielas, pilota kļūmes vai tehniska defekta dēļ.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu