Indijā nobrauc no skrejceļa pasažieru lidmašīna; evakuācijā 15 ievainoti

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Indijā otrdien nobraukusi no skrejceļa iekšzemes reisa pasažieru lidmašīna ar 161 cilvēku, un evakuācijas laikā ievainoti 15 cilvēki, paziņojušas amatpersonas.

Aviokompānijas «Jet Airways» laineris ar 154 pasažieriem un septiņiem apkalpes locekļiem, kuram bija paredzēts doties uz Mumbaju, noskrējis no skrejceļa, dodoties uz pacelšanos Goa lidostā.

Lidsabiedrības paziņojumā teikts, ka aviolaineris nobraucis no skrejceļa tehnisku problēmu dēļ, taču sīkāka informācija netiek sniegta.

Cilvēki no lidmašīnas tika evakuēti pa slīdkalniņiem, taču 15 no viņiem evakuācijas laikā ievainoti, tostarp guvuši lūzumus. Viņiem sniegta medicīniskā palīdzība.

Tikmēr Indijas galvaspilsētas Deli lidostā otrdien gandrīz sadūrušās divas iekšzemes reisu pasažieru lidmašīnas. Aviokompānijas «IndiGo» lidmašīna, kas ar 176 pasažieriem bija ieradusies no Laknavas, pēc nolaišanās uz skrejceļa gandrīz sadūrusies ar lidsabiedrības «SpiceJet» laineri, kas gatavojās pacelties. Pēc amatpersonu teiktā, incidents noticis, jo radies pārpratums saziņā ar aviodispečeriem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu