Dvīņi, kuri dzimuši dažādos gados: ASV šogad veseli trīs gadījumi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

ASV reģistrēti veseli trīs gadījumi, kuros dvīņi piedzimuši dažādos gados, vēsta CNN, uzsverot, ka šādi gadījumi nav tik bieži sastopami.

Glendeilā, Arizonā, Everts un Soijers piedzima ar 11 minūšu starpību. Soijers pasaulē nāca 31.decembrī plkst.23.50, savukārt Everts kļuva par pirmo slimnīcā dzimušo bērnu 2017.gadā, pasauli ieraugot minūti pāri pusnaktij.

Līdzīgi Sandjego pasaulē nāca divas meitenītes – viena no viņām plkst.23.56, bet otra tieši pusnaktī. Tādējādi arī viņām tiks reģistrēti dažādi dzimšanas gadi.

Savukārt Atlantā dvīņi – puisītis un meitenīte – piedzima ar stundas atstarpi. Meitene pasaulē nāca plkst.23.20, bet viņas brālis – plkst.00.20.

Pagājušajā gadā ASV tika reģistrēts tikai viens gadījums, kad dvīņi piedzimst dažādos gados. Šogad neierastā parādība trīskāršojusies, un pasaulē būs veselas trīs ģimenes, kuru atvases varēs mulsināt draugus un skolas biedrus ar saviem dzimšanas datumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu