Koncertā par godu Trampa inaugurācijai uzstāsies Tobijs Kītss un Dženifera Holideja

LETA/AP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MIKE SEGAR / REUTERS

Koncertā par godu Donalda Trampa inaugurācijai prezidenta amatā uzstāsies kantrī mūzikas zvaigzne Tobijs Kītss, dziedātāja Dženifera Holideja un aktieris Džons Voits, piektdien paziņojuši pasākuma organizatori.

Bezmaksas koncertā, kas notiks ceturtdien, uzstāsies arī rokgrupa «3 Doors Down», kantrī mūzikas dziedātājs Lī Grīnvuds, grupa «The Piano Guys», dīdžejs «RaviDrums» un kantrī mūzikas dziedātāji Tims Rašlovs, Lerijs Sjuarts un Ričijs Makdonalds.

Koncertā Linkolna memoriālā ar runu uzstāsies arī pats Tramps, paziņoja organizatori.

Pasākums notiks dienu pirms Trampa inaugurācijas ceremonijas.

Mediji iepriekš vēstīja, ka Trampam ir grūtības atrast mūziķus, kas vēlētos uzstāties viņa inaugurācijā. Neoficiāli izskanēja, ka daudzas no pasaules lielajām zvaigznēm ir atteikušās.

Līdz šim bija zināms, ka savu piekrišanu ir devusi vien mūzikas šova «American Idol» fināliste Džekija Ivanko un Mormoņu tabernākula koris no Soltleiksitijas.

ASV prezidenta Baraka Obamas pirmajā inaugurācijā uzstājās Areta Frenklina, bet otrās inaugurācijas ceremonijā dziedāja Bejonse.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu