Automobilim Austrālijā ietriecoties gājēju pūlī, četri nogalināti un 20 ievainoti

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Austrālijas pilsētas Melburnas centrā piektdien automobilis ietriecās gājēju pūlī, nogalinot četrus cilvēkus, paziņoja vietējā policija.

(Papildināta visa ziņa.)

Pirms tam tika ziņots, ka trīs cilvēki miruši, bet 20 ievainoti. Tomēr vēlāk no gūtajām traumām miris vēl viens cilvēks.

Policija paziņoja, ka pēc šī incidenta ir aizturēts kāds vīrietis. Viņu sašāva policija, tomēr viņa gūtie ievainojumi nav dzīvībai bīstami.

Policija uzskata, ka šis incidents ir saistīts ar pirms tam notikušu saduršanas gadījumu, tomēr ar terorismu tam saistības neesot un sabiedrībai draudi nepastāv.

Automobilis brauca pa gājēju zonu pilsētas centra biznesa rajonā.

Viktorijas štata policija paziņoja, ka incidents notika uz ietves pie lielveikala Borka ielā, kuru pēc tam nobloķēja ātrās palīdzības un policijas automašīnas.

Sociālajos medijos bija redzams, kā paramediķi uz ielas palīdz ievainotajiem un policija aplenkusi bojātu sarkanu automobili. Aculiecinieki arī vēstīja par dzirdētiem šāvieniem.

Melburnā pašlaik notiek Austrālijas Atklātais čempionāts tenisā, tāpēc pilsētas ielās patrulē bruņoti policisti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu