ASV tiešraidē Facebook nogalināts divgadīgs mazulis un viņa auklītes draugs

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sociālajā vietnē Facebook, izmantojot tiešraides iespēju, šodien pārraidīts baiss notikums no ASV, Čikāgas - automašīnā nofilmēta divgadīga zēna nogalināšana un viņa stāvoklī esošās auklītes drauga nošaušana. Līdzīgā vājprātā pirms nedēļas ievainota un pēc tam mirusi 11 gadus veca meitene.

Laikā, kad notika šaušana, sieviete sēdēja automašīnas vadītāja sēdeklī un straumēja Facebook, kā viņa un viņas puisis dzied automašīnas radio pavadījumā. Blakus viņai sēdēja viņas draugs. Tad video dzirdami šāvieni, sieviete izlēkusi no mašīnas un skrējusi prom, saucot palīgā. Mašīnā palikušais 26 gadus vecais puisis un bērns nogalināti ar šāvienu galvā, bet grūtniecei, kā šobrīd tiek ziņots, iespējams, izdosies izdzīvot, lai gan viņa ievainota vēderā.

Policijai pagaidām aizdomās turamo nav, aizturētā nav, taču policija sola - mums ir video un mēs noteikti atradīsim slepkavu. Sieviete stāsta, ka uz ielas pēkšņi viņu auto ticis nobloķēts, no otra auto izkāpis kāds vīrietis, kas vienkārši sācis šaut. Sieviete ar telefonu rokā bēgusi, mēģinot tikt ielas malā esošajās mājās iekšā pa vārtiņiem, līdz viņai tas izdevās. Tur video vairs nav redzams notiekošais, taču ir dzirdama saukšana pēc palīdzības.

Policija atzīst, ka ir bezspēcīga pret noziedzniekiem, jo tiem nav ne baiļu, ne respekta pret likumu un paklausību likumam.

Čikāga tiek dēvēta par slepkavu pilsētu - 2016. gadā tajā bija vairāk nekā 760 slepkavību, kas ir pieaugums par 59%, salīdzinot ar 2015.gadu. Tas ir baiss rādītājs, kāds nebija bijis kopš 1990. gadu vidus, jeb vidēji gandrīz 10 šaušanas incidentu dienā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu