Tramps nosauc medijus par «amerikāņu tautas ienaidnieku»

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

ASV prezidents Donalds Tramps piektdien pastiprināja savus uzbrukumus medijiem, kādā tvītā nosaucot tos par «amerikāņu tautas ienaidnieku».

Neilgi pēc ierašanās savā brīvdienu namā «Mar-a-Lago» Floridas štatā, kur viņš pavada trešo nedēļas nogali pēc kārtas, prezidents nosūtīja tvītu ar 140 simboliem.

«NEĪSTO ZIŅU mediji (@nytimes, @NBCNews, @ABC, @CBS, @CNN) nav mans ienaidnieks, tas ir Amerikāņu Tautas ienaidnieks!» rakstīja Tramps.

Tramps agrāk nosūtītā tvītā bija vērsies pret «New York Times», CNN, NBC «un daudziem citiem» medijiem, tā beigās ierakstot «SLIMI!».

Daudzi ASV prezidenti ir kritizējuši presi, bet Trampa izteiksmes veids ir tuvs kritikai, kādu pauduši dažādu pasaules valstu autoritāri līderi.

Tramps, kurš regulāri apsūdz medijus viņa kļūmju pārspīlēšanā, arī apsūdzējis žurnālistus nepietiekamas cieņas izrādīšanā pret viņa panākumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu