Savādā Ķīna: slavu iemantojis kungfu meistars ar «dzelzs mantību»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizraušanās ar cīņas sporta veidiem Āzijā nav nekas neparasts, taču jaunākās vēsmas no Ķīnas, iespējams, dažiem liks neizpratnē saraukt pieri, raksta «Daily Mail».

Ķīnā slavena kļuvusi kaujas māksla, kuras meistarus nebaida atkārtoti un spēcīgi sitieni pa vīriešu ķermeņa vārīgāko vietu.

Šā kaujas mākslas virziena skolotājs Vei Jaobins savu māku dēļ tiek dēvēts par «kungfu meistaru ar dzelzs mantību».

Meistara sekotāji regulāros treniņos mācās izturēt spēcīgus sitienus cirkšņu apvidū, nezaudējot kaujas spējas un koncentrāciju.

Treniņos mācekļi viens otram uzbrūk, izdarot sitienus cirkšņu apvidū, izmantojot spērienus, sitienus ar dūrēm, ķieģeļiem un dažādiem citiem priekšmetiem.

Foto: Kadrs no video

Vei Jaobina sekotāji turklāt apgalvo, ka šādas mākas attīstīšana nākot par labu seksuālajai veselībai.

Ik gadu neparastajām apmācībām piesakās simtiem vīriešu. Daudzus piesaista solījums, ka sekmīga cīņas mākslas apgūšana spēj ārstēt erekcijas problēmas un citus intīmās veselības sarežģījumus, neskatoties uz to, ka nekāda zinātniska pamatojuma šiem apgalvojumiem nav.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu