Kāds indiešu jaunietis pamostas pats savu bēru laikā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/Suspicious Pics

Kāds jaunietis Indijā šokējis savus vecākus un radiniekus, pamostoties pa ceļam uz paša bērēm, tā par kādu teju neticamu incidentu raksta portāls Independent.com

17 gadus vecais puisis pirms mēneša tika sakosts, viņam uzbruka kāds klaiņojošs, iespējams, traks suns, pēc kā viņš strauji sasirga un ar nopietnu drudzi tika nogādāts slimnīcā. Ārsti tur paziņoja, ka infekcija izplatījusies pa visu jaunieša ķermeni un cerību uz izdzīvošanu praktiski nav, sīkāk apraksta «Times of India».

Puisis tika pārvests mājās, kur turpinājās strauja veselības stāvokļa pasliktināšanās, līdz viņš pārstāja elpot un ģimene uzskatīja, ka jaunais cilvēks ir miris.

Managundi, Dharvadā, Karnatakas štatā tika gatavota bēru ceremonija. Bēru dienā puisis pēkšņi pārsteidzis visus, atverot acis un sākot mētāt rokas un kājas. Vecāki savu dēlu steigšus atkal nogādāja slimnīcā, kur tagad tomēr turpināja ārstēšanu.

Tiek ziņots, ka Indijā nav bieži šādi gadījumi, kad cilvēks pamostas savu bēru laikā, taču pērn Mumbajā kāds cilvēks, kurš tika atzīts par mirušu, pamodās tikai dažus mirkļus pirms viņa kremācijas sākuma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu