Damaskas tiesas namā uzspridzinājies pašnāvnieks; vismaz 25 bojāgājušie

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sīrijas galvaspilsētā Damaskā uzspridzinājies pašnāvnieks, kā rezultātā vairāki cilvēki gājuši bojā, ziņo BBC, atsaucoties uz valsts medijiem.

Dučiem cilvēku ir gājuši bojā vai ievainoti. Sīrijas valsts televīzija ziņo, ka Damaskas galvenā tiesas namā uzspridzinājies kaujinieks.

AFP ziņu aģentūras reportieris ziņo par ātrās palīdzības un ugunsdzēsēju automašīnām pie ēkas.

AFP, atsaucoties uz policijas informāciju, ziņo, ka bojā gājuši vismaz 25 cilvēki.

Tiesas namā, kurā uzspridzinājās pašnāvnieks, atrodas gan islāma reliģiskais tribunāls, kas izskata personiskas lietas, gan krimināltiesa.

Vietējais prokurors valsts televīzijai sacīja, ka pašnāvnieks mēģinājis iekļūt tiesas namā un policijai nav izdevies viņu apturēt. Viņš ieskrējis ēkā un uzspridzinājies. Tobrīd tur atradušies daudzi cilvēki.

Šis ir jau trešais spridzināšanas gadījums Damaskā pēdējās nedēļas laikā. Divos sprādzienos sestdien dzīvību zaudēja 74 cilvēki. Vienā sprādzienā eksplodēja ceļmalā novietots spridzeklis, sadragājot garāmbraucošu autobusu, savukārt otru sprādzienu izraisīja terorists pašnāvnieks, uzspridzinoties Babalsagiras rajonā, kur ir vairāki šiītu mauzoleji.

Atbildību par uzbrukumu neviens vēl nav uzņēmies.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu