Satrakojies psihiatrijas nodaļas pacients Valgas slimnīcā ievainojis 12 cilvēkus

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Google Maps

Igaunijas pilsētas Valgas slimnīcā psihiatrijas nodaļas pacients svētdienas vakarā uzbrucis slimnīcas darbiniekiem, un incidentā kopumā cietuši 12 cilvēki.

Izolatorā ievietots pacients uzbruka slimnīcas darbiniekiem laika posmā no pulksten 22 līdz 23. Uzbrukumā cieta 12 cilvēki, kuriem nekavējoties sniegta medicīniskā palīdzība. Pēc dežūras beigām darbinieki devušies mājās.

Ar policijas darbinieku palīdzību pacients nomierināts un nogādāts Tartu Universitātes slimnīcas psihiatrijas klīnikā.

Valgas slimnīcas vadītājs Mareks Sērs ziņu aģentūrai BNS teica, ka cietušo vidū ir arī slimnīcas pacienti. Viņš norādīja, ka cietušie galvenokārt guvuši smadzeņu satricinājumu un nobrāzumus.

Valgas slimnīca izteikusi līdzjūtību cietušajiem un viņu tuviniekiem. Slimnīcas vadība arī pateicās slimnīcas un policijas darbiniekiem, kas ar savām zināšanām spēja ātri reaģēt un pārņemt kontroli pār situāciju.

«Pašlaik situācija pacientiem un darbiniekiem slimnīcā ir mierīga, neviens nav apdraudēts, slimnīcā turpinās ierastais darba ritms,» paziņoja slimnīcas vadītājs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu