Mākslinieki sociālajos tīklos piemin Londonas slaktiņa upurus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Medijos strādājoši un individuāli mākslinieki no visas pasaules sociālajos tīklos dalās ar zīmējumiem, tādējādi godinot 22. marta uzbrukumos pie parlamenta ēkas Londonā bojāgājušos un cietušos. Uzbrucējs, kurš, domājams, rīkojies viens un ietekmējies no starptautiskā terorisma, vispirms uz parlamentam līdzās esošā Vestminsteras tilta ar automašīnu ietriecās gājējos, nogalinot trīs un ievainojot 40 cilvēkus, bet pēc tam nodūra policistu.

Solidarizējoties ar nogalinātajiem un ievainotajiem, pasaules valstu līderi - Vācijas kanclere Angela Merkele, Francijas prezidents Fransuā Olands, Kanādas premjerministrs Džastins Trudo, Eiropas Komisijas (EK) prezidents Žans Klods Junkers u.c. - nosodījuši šo teroraktu, savukārt Parīzes Eifeļa tornī ceturtdienas pusnaktī pēc vietējā laika (ceturtdien plkst.1.00 pēc Latvijas laika) tiks izslēgts apgaismojums.

A terrible day in London #Westminster #Parliament #wearenotafraid (Credit: @geesubay)

A post shared by HuffPost UK Lifestyle (@huffpostuklifestyle) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu