Trešais Vestminsteras slaktiņa upuris bijis ASV tūrists

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook, AP/Scanpix

Trešais identificētais 22. marta Londonas slaktiņa upuris bijis ASV tūrists Kurts Kohreins, kurš nogalināts uz Vestminsteras tilta, kad uzbrucēja automašīna ietriekusies kājāmgājējos, ziņo Lielbritānijas medijs «The Telegraph». Uzbrukumā ievainojumus guvusi arī viņa sieva Melisa, kura šobrīd atrodas slimnīcā, taču viņas stāvoklis neesot kritisks.

Kohreina māsa Šantela Peina veikusi ierakstu savā «Facebook» kontā, paziņojot par brāļa nāvi: «Ar smagu sirdi man ir jānodod skumjās ziņas par mūsu skaistā brāļa, tēva, vīra, dēla un drauga Kurta Kohreina nāvi. Viņš pēc Londonas teroruzbrukumā gūtajiem ievainojumiem neizdzīvoja. Sāpes ir sirdi plosošas un skaudras, tās līdz kaulam ir satriekušas mūsu ģimeni un visus, kas viņu pazina. Mēs neizsakāmi pēc Kurta ilgosimies. Mēs mīlam Tevi, Kurt. Dusi mierā! Melisa Peina Kohreina atrodas slimnīcā ar lauztu kāju, lauztu ribu un brūci galvā, taču viņa no ievainojumiem atveseļosies. Sūtu viņai mīlestību un drīzas atveseļošanās vēlējumus.»

Kohreinu pāris martā apceļoja Eiropu. Pirms tam abi bijuši Vācijā, Skotijā un Īrijā. Saskaņā ar informāciju, kuru sociālajos tīklos, izsakot līdzjūtību, publicējuši viņa draugi, Kurts bijis dedzīgs muzikants un spēlējis ģitāru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu