Krievijas lobiste Lepēna: Putins iemieso jaunu pasaules redzējumu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Francijas galēji labējās «Nacionālās Frontes» (FN) līdere un prezidenta amata kandidāte Marina Lepēna, kuras vadītā partija ir saņēmusi € 9 miljonus vērtu aizdevumu no Pirmās Čehijas-Krievijas bankas, kas pieder ar Kremli cieši saistītajam krievu oligarham Romānam Popovam, piektdien vizītē Maskavā paziņoja, ka Krievijas prezidents Vladimirs Putins iemieso jaunu pasaules redzējumu.

«Viņš pārstāv suverēnu valsti. Es domāju, ka viņš pārstāv arī jaunu redzējumu,» pēc tikšanās ar Putinu žurnālistiem paziņoja Lepēna.

«Pēdējos gados ir radusies jauna pasaule. Šī ir Vladimira Putina pasaule, [prezidenta] Donalda Trampa pasaule Savienotajās Valstīs, [premjerministra] Narendras Modi pasaule Indijā,» sacīja Lepēna.

Viņa norādīja, ka, līdzīgi kā šo valstu līderi, arī viņa atbalsta redzējumu par sadarbību, nevis pakļaušanos, ko «pārāk bieži paudusi Eiropas Savienība».

Jau vēstīts, ka Lepēna Maskavā arī solīja cīnīties, lai tiktu atceltas pret Krieviju noteiktās Rietumu sankcijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu