Britu valdība izklāsta «Brexit» plānu «ES kundzības izbeigšanai»

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Maja Suslin / TT NEWS AGENCY

Lielbritānijas premjerministres Terēzas Mejas konservatīvo valdība ceturtdien izklāstīja plānu «Lielajam atcelšanas likumam», lai inkorporētu Eiropas Savienības tiesību normas (ES) Lielbritānijas likumos un «izbeigtu ES likumdevēju kundzību», kad Lielbritānija būs pametusi ES.

Valdības «baltajā grāmatā» «izklāstīta pragmātiska un principiāla pieeja tam, lai iestrādātu ES normas Apvienotās Karalistes likumos dienā, kad mēs pametīsim ES, šādi nodrošinot uzņēmumiem, strādniekiem un investoriem iespējami lielu skaidrību», parlamentam sacīja «Brexit» ministrs Deivids Deiviss.

«Tas arī nozīmē, ka sarunas par nākotnes ekonomisko partnerību ar ES būs tādas, kādas vēsturē vēl nav bijušas, jo mēs sāksim no precīzas līdzvērtības punkta,» sacīja ministrs.

«Pēc tam būs parlamenta ziņā noteikt, kādas ES tiesību normas tas grib labot, atcelt vai uzlabot, galu galā izbeidzot ES likumdevēju kundzību,» viņš sacīja.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu