Sanktpēterburgas «Pulkovo» lidostas «Makdonaldā» atrasts bez uzraudzības atstāts priekšmets

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vienā no Sanktpēterburgas «Pulkovo» lidostas ātrās ēdināšanas iestādēm atrasts bez uzraudzības atstāts priekšmets, vēsta aģentūra «Interfax».

«Resotrānā «Makdonalds» lidostas termināla teritorijā atrasta bez uzraudzības atstāta soma. Cilvēki ir evakuēti, vieta ierobežota,» aģentūrai pavēstīja avots operatīvajos dienestos.

Uz vietu, kur atrodas somas, izsaukti kinologi.

Jau ziņots, ka vienā no Sanktpēterburgas metro stacijām pirmdien noticis sprādziens, kurā nogalināti desmit cilvēki, bet 47 guvuši ievainojumus, pēc informācijas apkopošanas televīzijas kanālam «Rossija-24» pavēstīja Krievijas veselības ministre Veronika Skvorcova. Sprādziena rezultātā ir evakuētas un slēgtas visas Sanktpēterburgas metro stacijas.

Izmeklēšanas komiteja kvalificējusi sprādzienu kā teroraktu, taču tiks izskatītas arī citas versijas. Atbildību par notikušo pagaidām neviens uzņēmies nav, kā arī nav skaidri iespējamie motīvi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu