Zviedrijā pēc Stokholmas uzbrukuma apcietināts vīrietis par «terorisma noziegumu»

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Zviedrijā sestdienas rītā tika apcietināts vīrietis par «terorisma noziegumu» vairākas stundas pēc piektdien Stokholmā sarīkotā uzbrukuma, kurā nogalināti četri cilvēki, paziņoja prokuratūra.

Vīrietis tika apcietināts «aizdomās par terorisma noziegumu, izdarot slepkavību,» sacīja Zviedrijas Prokuratūras pārvaldes komunikāciju direktore Karina Rozandere.

Zviedrijas mediji pirms tam bija ziņojuši, ka saistībā ar piektdien Stokholmā notikušo teroraktu ir aizturēti divi vīrieši.

Piektdien tika aizturēts 39 gadus vecs Uzbekistānas pilsonis, kas pēc izskata atbildis policijas publiskotajam aizdomās turamā attēlam, bet policija paziņoja, ka vīrietis, kurš vadīja kravas mašīnu, joprojām nav notverts.

Zviedrijas mediji sestdienas rītā ziņoja, ka ir aizturēts vēl viens vīrietis, kurš saistīts ar minēto Uzbekistānas pilsoni.

Jau vēstīts, ka Stokholmā piektdien kādā lielveikalā, kas atrodas parasti ļaužu pilnā gājēju ielā, ietriecās kravas automašīna, nogalinot četrus cilvēkus un 15 ievainojot.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu