«United Airlines» biznesa klases pasažieri sadzēlis skorpions

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kanādieti Ričardu Belu, kurš aviokompānijas «United Airlines» pasažieru lidmašīnas biznesa klasē bija ceļā no ASV pilsētas Hjūstonas un Kalgari, Kanādā lidojuma laikā sadzēlis skorpions. Pats cietušais pastāstījis, ka indīgais zirnekļveidīgais radījums uzkritis viņam uz galvas no pie griestiem esošā rokas bagāžas nodalījuma. Kad vīrietis to nolicis sev priekšā uz atvāžamā galdiņa, skorpions viņam iedzēlis.

«Brīdī, kad es ēdu, kaut kas iekrita manos matos. Tas izrādījās skorpions. Es turēju to aiz astes un tas nevarēja man iedzelt. Taču kādā mirklī viņš izkrita man no rokām tieši uz šķīvja, bet, kad es no jauna mēģināju skorpionu satvert, tas iesita man ar asti, par laimi trāpot pamatā pirksta nagam», intervijā CBC pastāstīja Bels.

Pēc šī incidenta pasažieris nokratīja agresīvo radību uz grīdas, kur tam krūzīti virsū uzlika stjuarte, kas pēc tam negantnieku noskaloja tualetes podā. Kopā ar citiem pasažieriem šajā reisā atradās arī kāda medmāsa, kas Ričardam Belam iedeva pretsāpju līdzekli, bet pēc ierašanās Kalgarī viņš nogādāts slimnīcā, kur ārsti konstatēja, ka cietušā dzīvībai nekas nedraud. Pēc dažām stundām viņš varēja pamest slimnīcu.

Ričardam Belam, kurš šajā reisā lidojis kopā ar dzīvesbiedri Lindu, «United Airlines» piedāvājusi kompensāciju. Skorpiona sadzeltais vīrietis paziņojis, ka negrasās nevienu sūdzēt tiesā.

Gadījums ar skorpionu turpina nepatīkamo incidentu sēriju, kas sākās ar pasažiera vardarbīgu izsēdināšanu no «United Airlines» lidmašīnas Čikāgas O'Hēra lidostā. Tās izraisītā skandāla dēļ aviosabiedrības akciju vērtība nokritās par 250 miljoniem ASV dolāru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu