Policija Tallinā taranē motociklu «drošības apsvērumu dēļ»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Naktī uz sestdienu Tallinas policija sekoja pārim uz motocikla, kuri pārsniedza ātrumu un mēģināja aizbēgt no likumsargiem, vēsta laikraksts «Postimees». Pakaļdzīšanās sākta, jo motocikls traucies ar ātrumu 101 km/h.

Pakaļdzīšanās video ierakstā redzams, ka policija taranē motociklu, kad tas samazina ātrumu. Motocikla pasažiera video ierakstā kaunina policistus, norādot, ka tie viņu gandrīz nogalinājuši.

Motocikla vadītājs sociālajos tīklos rakstījis, ka viņam ir kauns par savu rīcību, tomēr policijas attieksme, viņaprāt, ir bijusi pilnīgi absurda. Vīrietis norāda, ka viņam ir kauns par to, ka viņa braukšanas stils apdraudējis draudzeni un citus cilvēkus, tomēr viņam radušies jautājumiem par to, vai tiešām policijas veiktais manevrs bija pārdomāts.

«Vai tiešām vajadzēja apdraudēt divu jaunu cilvēku dzīvības?»

viņs vaicājis.

Gan 25 gadus vecajam motociklistam, gan viņa 22 gadus vecajai pasažierei slimnīcā konstatēti sasitumi un lūzumi.

Pēc laikrakstā paustā, olicija esot pieņēmusi lēmumu nostumt motociklu no ceļa, lai nenotiktu vēl kāds traģiskāks ceļu satiksmes negadījums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu