Astoņgadīga meitene izglābjas no grimstoša auto; pārējā ģimene iet bojā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Kāda astoņus gadus veca meitene Austrālijā izdzīvojusi, kad nogrimusi viņas ģimenes automašīna, paņemot trīs cilvēku dzīvības, ziņo BBC.

Hloja Kabealo atklāj, ka atsprādzējusi drošības jostu un mēģinājusi «tikt augšā pēc gaisa». Par zaudētajiem ģimenes locekļiem meitene saka: «Es visus viņus mīlu un nekad neaizmirsīšu.»

Hlojas tēvs, kurš neatradās automašīnā, ir sagrauts. «Es knapi turos kopā,» saka Mets Kabealo. «Es cenšos būt stiprs savas meitas dēļ.»

Hloja, viņas māte, māsa un brālis atradās automašīnā, kad tā noslīdēja no dubļaina ceļa un iegāzās pārplūdušā upē Tamblgamas pilsētiņā Jaundienvidvelsā aprīļa sākumā. Hlojai izdevās izglābties un aizskriet uz netālo saimniecību pēc palīdzības.

Stafānija Kinga (43) mira, cenšoties izglābt savus bērnus. Vietējās policijas pārstāvis medijiem atklāja, ka māte būtu palikusi dzīva, ja necenstos atbrīvot bērnus – 11 gadus veco Ellu Džeinu un septiņgadīgo Džeikobu.

«Mēs darīsim visu, ko vien spēsim, lai padarītu viņu dzīvi kaut nedaudz labāku,» par sērojošajiem ģimenes locekļiem medijiem sacīja konstebls Breds Fosters. Labdarības pasākumā jau ir savākti vairāki desmiti tūkstošu Austrālijas dolāru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu