Māte redzējusi, kā «Facebook» tiešraidē nogalina viņas meitu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Jau ziņots, ka kāds 21 gadus vecs vīrietis Taizemē sociālā tīkla «Facebook» tiešraidē pārraidījis savas meitas nogalināšanu un savu pašnāvību. Vispirms Vutisans Vongtalajs pakāris savu savu 11 mēnešus veco meitu, bet pēc tam pakāries arī pats.

Džirunača Trirata visu redzējusi pati savām acīm. «Es biju kopā ar vecāko brāli, kad viņš iegāja «Facebook»,» sieviete atklājusi medijiem. «Pēkšņi mēs ieraudzījām tiešraidi. Es pieliecos, lai ieskatītos, un ieraudzīju viņu aptinam manu meitu ar virvi, un nespēju vairs tālāk skatīties.»

«Es nevainoju «Facebook». Viņi nav daļa no problēmas. Mēs varam izvēlēties, ko pārraidīt – laimi vai skumjas,» saka Džirunata.

Kas licis Vutisanam spert šādu briesmīgu soli, nav zināms, raksta Lielbritānijas medijs «The Guardian».

Sieviete atklāj, ka abi bieži strīdējušies, pārsvarā par viņas bijušo vīru, ar kuru abiem ir kopīgs dēls. Vutisans pret dēlu bieži izturējies slikti, taču ne pret abu meitu Natāliju.

Džirunača par dzīvesbiedra nodarījumu saka: «Es piedodu viņam, jo dusmošanās neatgriezīs manu meitu.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu