Spēcīgā turbulencē «Aeroflot» lidmašīnā Taizemē cietuši 27 cilvēki

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vismaz 27 pasažieri ievainoti, kad Krievijas nacionālās lidsabiedrības «Aeroflot» reisa no Maskavas un Bangkoku lidmašīna pēkšņi nonāca spēcīgā turbulencē netālu, pirmdien paziņoja amatpersonas.

Lidmašīna neilgi pirms nolaišanās pirmdienas naktī nonāca spēcīgā skaidru debesu turbulencē, kad nav mākoņu, kas brīdinātu par iespējamo satricinājumu, paziņoja «Aeroflot».

Krievijas vēstniecības Bangkokā pārstāvis Deniss Antonjuks informēja, ka negadījumā cietuši 24 Krievijas pilsoņi un trīs Taizemes pilsoņi. Viņš piebilda, ka ārstēšanos slimnīcā turpina 15 Krievijas pilsoņi un divi Taizemes pilsoņi.

Vēstniecības konsulārās daļas vadītājs Vladimirs Sosnovs ziņu aģentūrai «RIA Novosti» sacīja, ka vairākiem cietušajiem tiek veikta operācija, bet precīzu skaitu viņš nevarēja nosaukt. Viņš gan piebilda, ka neviena ievainotā dzīvība nav apdraudēta.

Taizeme ir iecienīts Krievijas tūristu galamērķis. Pirms dažiem gadiem tūristu skaits samazinājās saistībā ar Krievijas rubļa kursa kritumu, bet tagad tas atkal ir atjaunojies iepriekšējā līmenī.

Pērn nedaudz vairāk kā viens miljons Krievijas pilsoņu apmeklēja Taizemi, galvenokārt izvēloties pludmales kūrortus valsts dienvidos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu