Lietuvā turpinās «burlaku stāsti»; dēls nocirtis galvu saviem vecākiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Pirmdien Lietuvas galvaspilsētas Viļņas policija izplatīja paziņojumu par kādu atkal prātam neaptveramu slepkavību - Karužiškju ciematā noticis briesmīgs noziegums. Iespējams, garīgi nelīdzsvarots, 1983.gadā dzimis vīrietis nogalinājis māti un tēvu - 72 un 83 gadus vecus cilvēkus, ar lāpstu tiem nocērtot galvu.

Kad ieradās policijas darbinieki, vainīgais bija iebarikādējies vannas istabā, tāpēc patruļai nācās ieņemt telpu triecienā, arestējot puisi ar elektrošoka palīdzību. Slepkavības vietā atrodas liels skaits policistu, aptuveni 10 ekipāžas. Noskaidrojot slepkavības apstākļus, māja ar dārzu ir iežogota, nepiederošām personām stingri aizliegts iebraukt teritorijā.

Viens no ķermeņiem atrasts netālu no nama durvīm. Tomēr nav zināms, kur tieši cilvēks nogalināts. Māja, kurā notikusi traģēdija, ir atjaunināta, atrodas samērā publiskā vietā, 50 m attālumā no ceļa. Ģimene tika uzskatīta par labvēlīgu.

Kaimiņi stāsta, ka puisis bieži braucis no Viļņas pie saviem vecākiem, lai gan nav dzīvojis pie viņiem. Tāpat apkārtējie par šo jauno vīrieti neko pārāk sliktu teikt nevarot - esot viņš šad un tad iedzēris un tad sēdies pie stūres. Bet faktu, ka aizdomās turētajam ir nestabila emocionālā veselība, kaimiņi nezināja.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu