Zēns ziņo policijai, ka tēva somā atrodas narkotikas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Masačūsetsas varas iestādes slavē kādu 11 gadus vecu zēnu, kurš policijas rokās nodevis pats savu tēvu, paziņojot, ka tā bagāžā atrodas narkotikas, vēsta ziņu aģentūra «The Associated Press»

ASV pilsētas Lorensas (Lawrence) policijas priekšnieks Džeimss Ficpatriks (James Fitzpatrick) teica, ka zēns jau trešdien policijai ziņojis, ka manījis tēvu tirgojamies ar narkotikām. Ficpatriks zēnu nosaucis par drosminieku.

Policijas pārstāvji stāsta, ka portfelī atradušies vairāk nekā 200 gramu heroīna un spēcīgs opiāts – fentanils. Atrasto narkotisko vielu «ielas» vērtība ir aptuveni 8500 ASV dolāru.

Prokurors ziņu aģentūrai «The Associated Press» ziņo, ka 41 gadu vecais Jamīls Merkado (Yamil Mercado) tiek turēts aizdomās par heroīna pārvadāšanu un bērna pakļaušanu briesmām. Tomēr lietas izskatīšana var ievilkties, ja apsūdzētais nolīgs advokātu.

Zēns pašlaik atrodas citu ģimenes locekļu aizgādībā, piebilst «The Associated Press»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu