Mančestras sprādziens: pašaizliedzīga sieviete nogādā drošībā 50 pusaudžus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aptuveni 50 no vecākiem vai pavadoņiem nošķirtu bērnu Mančestras arēnas sprādziena haosā tika nogādāti drošībā, pateicoties kādai gādīgai sievietei.

Paula Robinsone (48) atklāj, ka atradās Viktorijas dzelzceļa stacijā blakus arēnai kopā ar vīru, kad sajuta eksploziju un redzēja dučiem pusaugu meiteņu kliedzot skrienam prom no ēkas, raksta Lielbritānijas medijs «The Independent».

Robinsone no 40 jūdžu (aptuveni 65 kilometri) attālās Daltonas stāsta, ka aizveda pusaudžus uz netālu esošo viesnīcu un sociālajos tīklos publicēja savu telefona numuru, lai nobažījušies vecāki varētu ar viņu sazināties.

«Vecāki izmisumā skrēja, cenšoties atrast savus bērnus,» Robinsone atklāj medijiem.

«Holiday Inn» pārstāvis «The Independent» atklāj, ka divas arēnas tuvumā esošās viesnīcas sadarbojās ar policiju, lai pēc uzbrukuma palīdzētu cilvēkiem.

Robinsone pusaudžu grupu nogādāja «Premier Inn».

«Mums ir aptuveni 50 bērnu, kurus nepieciešams savākt. Viņi ir drošībā, un mēs viņus pieskatīsim,» Robinsone rakstīja savā «Facebook» profila ierakstā, kas pēcāk tika izplatīts «Twitter».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu