Maskavā aiztur 9 gadus vecu bērnu, kas deklamē dzeju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Maskavas centrā netālu no metro stacijas «Арбатская» Krievijas policija vakar vakarā aizturējusi kādu 9 gadus vecu bērnu, kurš skaļi deklamējis dzeju. Zēns citējis kādu Viljama Šekspīra darbu. Aizturēšanas brīdī viņam līdzās atradās pamāte, kas sāka strīdēties ar policistiem un filmēt notiekošo ar planšetdatoru.

Sākotnēji ziņots, ka zēnam inkriminēta ubagošana, jo, lasot dzeju, viņš piesaistījis garāmgājēju uzmanību nolūkā iegūt naudu. Tomēr šorīt jau kļuvis zināms, ka Maskavas policija atvainojusies zēna vecākiem un anulējusi administratīvā pārkāpuma protokolu.

Zēna tēvs Iļja Skavronskis radio stacijai «Echo Moskvi» pastāstījis, ka, neraugoties uz to, ka viņa dēlam līdzās atradusies pamāte, uz policijas iecirkni viņš aizvests viens pats bez pieaugušā. Oficiālu aizturēšanas skaidrojumu policija tā arī neesot sniegusi. Taču neoficiāli no avotiem Krievijas Iekšlietu ministrijā ziņots, ka zēns varētu būt nodarbojies ar ubagošanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu