«British Airways» sola atsākt reisus no Hītrovas un Getvikas

LETA/BBC
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Lielbritānijas nacionālā aviokompānija «British Airways» sola svētdien atsākt reisus no Londonas Hītrovas un Getvikas lidostām, kas bija pārtraukti datorproblēmu dēļ.

«British Airways» paziņojumā teikts, ka tā plāno veikt reisus no Getvikas «gandrīz pēc parastā grafika», bet no Hītrovas - «lielāko daļu reisu».

Kā vēstīts, «British Airways» sestdien paziņoja, ka datorsistēmu problēmu dēļ visā pasaulē kavējas tās reisi, kā arī atcēla visus savus reisus no Londonas Hītrovas un Getvikas lidostām.

Vispirms tika paziņots, ka «British Aurways» reisi no Hītrovas un Getvikas lidostām atcelti līdz pulksten 18 (20 pēc Latvijas laika), bet pēc tam aviokompānija pavēstīja, ka atcēlusi arī visus pārējos no šīm lidostām sestdien paredzētos reisus.

Lidsabiedrība arī paziņoja, ka datorsistēmas problēmas izraisījuši traucējumi elektroapgādē un uzsvēra, ka nav nekādu pierādījumu par kiberuzbrukumu, lai arī vairāki britu mediji izteica šādu pieņēmumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu