Tramps nosoda medijus par «viltus ziņu» ražošanu

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

ASV prezidents Donalds Tramps, kurš savas deviņas dienas ilgās ārvalstu vizītes gaitā tviterī bija netipiski kluss, svētdien atkaļ ķērās pie sava iecienītā komunikācijas kanāla, vairākos tvītos bargi nopeļot medijus par «viltus ziņu» fabricēšanu.

«Tas ir man viedoklis, ka informācijas noplūdes no Baltā nama ir #ViltusZiņu mediju safabricēti meli,» atgriezies dzimtenē, tviterī paziņoja Tramps.

«Kad vien viltus ziņu medijos redzam vārdus «avoti apgalvo» - un viņi nemin vārdus -, ir ļoti iespējams, ka šo avotu nemaz nav un tos ir izgudrojuši viltus ziņu rakstnieki. #ViltusZiņas ir ienaidnieks,» uzsvēra prezidents.

Pēc atgriešanās no ārvalstu vizītes Trampam nākas mobilizēt spēkus, lai reaģētu uz bažām par viņa komandas cilvēku sakariem ar Krieviju, arī mediju apgalvojumiem, ka viņa znots un padomnieks Džareds Kušners centies izveidot slepenu komunikācijas kanālu ar Maskavu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu