«Mēs nepiekāpsimies»: Makrons komentē rokasspiedienu «cīniņu» ar Trampu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ātru popularitāti izpelnījās foto un video no pagājušās nedēļas NATO samita Briselē, kur bija redzams, kā ASV prezidents Donalds Tramps un Francijas prezidents Emanuels Makrons ar rokasspiedieniem cenšas viens otram pierādīt, kurš ir «īstāks vīrs».

Makrons apstiprināja, ka šiem rokasspiedieniem nudien bija dziļāka nozīme, raksta CNN.

«Mans rokasspiediens ar viņu - tas nebija nevainīgs,» Makrons atklāja intervijā Francijas medijam «Journal du Dimanche». «Tas nebija politikas alfa un omega, bet gan patiesības mirklis.»

Makrons savu rokasspiedienu salīdzina ar savu vadības nostāju. «Ir jāparāda, ka mēs nepiekāpsimies, pat simboliskos sīkumos,» viņš sacīja.

«The Washington Post» žurnālists Filips Rakers, kurš abu valstsvīru rokasspiedienu «cīniņu» novēroja klātienē, raksturoja to šādi: «Viņi spieda viens otra roku ilgāku laiku. Katrs prezidents satvēra otra roku ar ievērojamu intensitāti. Viņu pirkstu kauliņi kļuva balti, žokļi sažņaudzās un sejas savilkās.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu