Beļģijas princese maratona atklāšanā «savaino» premjerministru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Beļģijas premjerministram Šarlam Mišelam nācās pārcelt savu uzrunu parlamentā dzirdes problēmu dēļ, kuras radās pēc Beļģijas princeses starta šāviena Briseles maratonā.

Startu skrējienam deva princese Astrīda, Beļģijas karaļa māsa, izšaujot tukšu patronu. Kā vēsta vietējie mediji, šāviena brīdī premjerministrs stāvēja blakus princesei, un šāviena troksnis viņu izbiedēja.

Pirmdien oficiālie Mišela pārstāvji paziņoja, ka premjerministram sākušās dzirdes problēmas. Pēc medicīniskās pārbaudes valdības galva bija spiests atcelt savu uzrunu deputātiem, kas bija paredzēta otrdien.

Cik nopietns ir premjerministra veselības stāvoklis, netiek ziņots. Saskaņā ar vietējo mediju rīcībā esošo informāciju Mišelam otrdien paredzēta vēl viena vizīte pie ārsta.

Tradicionālais Briseles maratons svētdien norisinājās Beļģijas galvaspilsētā Briselē. Tajā piedalījās aptuveni 40 tūkstoši cilvēku no 126 pasaules valstīm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu