Foto: FB/Nikki Smith

Kāda 12 gadus veca meitene guvusi neaizmirstamu līdzpārdzīvojumu, kad saņēmusi atļauju piedalīties mammas dzemdībās un pirmā sagaidīt pasaulē savu jaunāko brālīti.

FOTO: FB/Nikki SmithSagaidot iepriekšējos bērnus, vecāki tomēr uzskatīja, ka vecākā meita ir par mazu, lai piedalītos šai procesā. Tomēr tagad, izlemjot, ka turpmāka ģimenes pieauguma nebūs, mamma ar tēti izlēma, ka dos vecākajai meitai iespēju kopā ar viņiem sagaidīt jaunāko ģimenes atvasīti.
FOTO: FB/Nikki SmithSagaidot iepriekšējos bērnus, vecāki tomēr uzskatīja, ka vecākā meita ir par mazu, lai piedalītos šai procesā. Tomēr tagad, izlemjot, ka turpmāka ģimenes pieauguma nebūs, mamma ar tēti izlēma, ka dos vecākajai meitai iespēju kopā ar viņiem sagaidīt jaunāko ģimenes atvasīti. Foto: FB/Nikki Smith
FOTO: FB/Nikki SmithArī ārsts piekrita šim lūgumam un atļāva meitenei apģērbties medicīniskajā ietērpā. Meitene pēc tam stāstīja, ka bijusi pārnervozējusies, taču šis brīdis bijis viņas mūžā skaistākais. Arī mamma, redzot meitas emocijas, sākusi raudāt no saviļņojuma.
FOTO: FB/Nikki SmithArī ārsts piekrita šim lūgumam un atļāva meitenei apģērbties medicīniskajā ietērpā. Meitene pēc tam stāstīja, ka bijusi pārnervozējusies, taču šis brīdis bijis viņas mūžā skaistākais. Arī mamma, redzot meitas emocijas, sākusi raudāt no saviļņojuma. Foto: FB/Nikki Smith
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X